Eperon Bedrijfsadministratie staat voor betrouwbaarheid, eerlijkheid & transparantie.

0475 410 640

Uw betrouwbare totaalpartner in administratie

Eperon richt zich op zowel de ZZP’er als de MKB-ondernemer. Onze dienstverlening is afgestemd op dagelijkse werkelijkheid binnen uw onderneming. daarbij adviseren wij u met de kennis van morgen proactief bij de inrichting van uw onderneming.

Salarisadministratie

Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie is precisiewerk. Voorkom een boete en laat Eperon u begeleiden bij het verzorgen van de loonstroken en jaaropgaven van uw werknemer. Eperon is een totaal partner en zal u helpen bij het maken van een degelijke arbeidsovereenkomst. Wij hanteren een all-in prijs per werknemer. Er zijn geen bijkomende kosten voor bijvoorbeeld het opvragen/doen van aangiftes.

Wat is salarisadministratie?

Salarisadministratie is het bijhouden en verwerken van de salarissen binnen een organisatie. De salarisadministratie bestaat uit het administratief registreren van het inkomen dat een werknemer ontvangt (de loonadministratie).

Laat Eperon al uw zorgen uit handen nemen

Wij nemen graag het werk uit handen en wij bekijken samen wat de beste oplossing is voor uw situatie. Eperon gaat u ongeacht van bij het gehele traject begeleiden.  U zit met uw salarisadministratie bij Eperon gegarandeerd goed! Eperon maakt gebruik van het salarispakket Salar-Fusion van SALAR Nederland, het toonaangevende salarispakket dat geschikt is voor iedere ondernemingaccountantskantoor of administrateur. Met deze loonsoftware worden door 2.350 cliënten jaarlijks ongeveer 4,5 miljoen salarissen verwerkt!

Aanvraag vrijblijvend persoonlijk gesprek

Met het invullen van het contactformulier geef ik toestemming om de bovenstaande gegevens te verwerken zoals staat omschreven in de Privacyverklaring. Uw gegevens worden alleen gebruikt om u een mail te sturen of te bellen.